Úvod Úvodní stránka
O nás Prodejna Úvodní stránka Kontakt
Rozvoz zboží Jak nakupovat Autodoprava Přerov
top_bot01 top_bot02 top_bot03 top_bot04
search
top_bot01 top_bot02 top_bot03 top_bot04 top_bot05
todaysmenu

Kapr po novohradsku bez glutamátu 100g Mk

welcome_left
Klikněte pro velký obrázek

Popis:

Směs koření na obalování ryb.

Složení: pšeničná mouka, paprika, česnek, kurkuma. Obsahuje lepek.

U nás nabízíme vždy čerstvé koření a kořenící směsi,nejlevnější koření a kořenící směsi,rychlé dodání.Všechno koření a kořenící směsi pro gastro účely ( restaurace , jídelny , řezníky a jiné zpracovatele...) nabalíme v požadovaném množství dle objednávek.

V současné době námi nabízený kapr po novohradsku má minimální trvanlivost do 31.9.2018 nebo delší.

 Vím,že koření je kapr po novohradsku,ale štika je taky výborná.

Štika po Novohradsku

4 porce štiky,česnek,máslo,sůl,olej

na obalení:

kapr po novohradsku

na kari brambory:

brambory,kuřecí vývar (bujón),kari koření,máslo,sůl.

na fazolky:

zelené fazolky,máslo,pepř,sůl

Postup

Štiku nakrájíme na podkovy, které potřeme prolisovaným česnekem a necháme alespoň 2 hodiny odležet. V koření kapr po novohrasku  rybu obalíme. Před obalením štiku nezapomeneme osolit! Obalené podkovy dáme na olejem vymazaný plech, na každou porci položíme plátek másla a pečeme na 160 až 170 stupňů asi 20 minut.
Mezitím si připravíme obě přílohy: malé brambory (případně vykrájené kuličky nebo jiné tvary) uvaříme v kuřecím vývaru s kari kořením. Těsně před podáváním si na pánvi rozpustíme máslo a uvařené brambory na něm orestujeme. Podle chuti dosolíme a žlutá příloha ke štice po novohradsku je hotová.
Pak na másle orestujeme zelené fazolky (můžeme použít i mražené), osolíme, opepříme a servírujeme spolu s kari bramborami ke štice po novohradsku. Pokud talíř po obvodu zlehka poprášíte sladkou paprikou, bude vaše  menu skutečně barevné.

cena zboží
34,- Kč
přidat
welcome_right
welcome_bot
kosik_top
V košíku máte právě
0 položky(ek)
bod
Celková cena zboží:
0,- Kč
bod
Zobrazit obsah košíku
right_menu_bot

prihl_top
prihl_left_obsah
Jméno:
Heslo:
> Zapomenuté heslo
> Zaregistrovat
bod
prihl_bottom


border border