Úvod Úvodní stránka
O nás Prodejna Úvodní stránka Kontakt
Rozvoz zboží Jak nakupovat Autodoprava Přerov
top_bot01 top_bot02 top_bot03 top_bot04
search
top_bot01 top_bot02 top_bot03 top_bot04 top_bot05
todaysmenu

Kuskus střední Agnesi 500g

welcome_left
Klikněte pro velký obrázek

Popis:

Kuskus, couscous, či cous cous je tradiční pokrm pocházející z Maroka. Kuskus samotný je vlastně těstovina, vyrábějící se spařením semoliny z tvrdé pšenice, která se formuje do malých kuliček.
Kuskus je velice rychlá, praktická, zdravá příloha a také výborný doplněk pokrmů dle vaší fantazie.

RECEPT:
Nejdříve připravíme kuskus. Do hrnce nasypeme kuskus, zalijeme horkou vodou a necháme změknout pod pokličkou. Když je kuskus měkký, scedíme ho a přidáme do pánve. Kuřecí plátek omyjeme, osušíme naklepeme a nakrájíme na kostičky. Játra očistíme, omyjeme a osušená, nakrájíme na tenké nudličky. Kapii omyjeme, zbavíme jadřince a nakrájíme na kostičky. Česnek oloupeme a prolisujeme. Cibuli sloupneme a nakrájíme na proužky. Řapíkatý celer omyjeme a nakrájíme na kroužky. Konzervované fazole necháme okapat. Kořínek kurkumy a čerstvý zázvor očistíme a nastrouháme. Chilli papričku zbavíme jadérek a jemně usekáme. Na větším množství oleje prudce orestujeme kuřecí maso a játra. Přidáme kapii, celer, cibuli, česnek, kurkumu, zázvor, chilli papričku a za stálého míchání směs restujeme, dokud zelenina nezkřehne. Nakonec přidáme okapané fazole, podle potřeby opepříme a osolíme, případně podlijeme několika lžícemi vývaru a vmícháme kuskus. Kuskus s pikantní směsí jater, kuřecího masa a zeleniny podáváme horký, ozdobený bylinkami.

cena zboží
35,- Kč
přidat
welcome_right
welcome_bot
kosik_top
V košíku máte právě
0 položky(ek)
bod
Celková cena zboží:
0,- Kč
bod
Zobrazit obsah košíku
right_menu_bot

prihl_top
prihl_left_obsah
Jméno:
Heslo:
> Zapomenuté heslo
> Zaregistrovat
bod
prihl_bottom


border border