Úvod Úvodní stránka
O nás Prodejna Úvodní stránka Kontakt
Rozvoz zboží Jak nakupovat Obchodní podmínky
top_bot01 top_bot02 top_bot03 top_bot04
search
top_bot01 top_bot02 top_bot03 top_bot04 top_bot05
todaysmenu

Jemné párky kombi 100g Mk

welcome_left
Klikněte pro velký obrázek

Popis:

Složení: koření /paprikový výtažek, E 160c, pepř, muškátový ořech/, polyfosfát E 450, stabilizátor E 316. Dávkování 6 g/na 1 kg díla.

U nás nabízíme vždy čerstvé koření a kořenící směsi,nejlevnější koření a kořenící směsi,rychlé dodání.Všechno koření a kořenící směsi pro gastro účely ( restaurace , jídelny , řezníky a jiné zpracovatele...) nabalíme v požadovaném množství dle objednávek.

Na výrobu 1kg jemných párků budeme potřebovat 0,7 kg proleželého hovězího masa, 0,3kg vepřového výřezu, 2dcl vody, kombi směs jemné párky a skopová střívka.

Hovězí maso i vepřový výřez každý zvlášť umeleme přes desku o průměru 2mm. Hovězí maso vymícháme s vodou, pak přidáme vepřový výřez, promícháme a přidáme v části vody rozmíchané koření jemné párky . Hmota má být jemná a pojivá. Ihned ji pak narážíme do skopových střívek.
Párky ručně přetáčíme tak, aby měl celý párek v syrovém stavu hmotnost asi 100g. Zatočené párky zaštípneme, navlékneme na hole a vkládáme do vyhřáté udírny. Udíme při teplotě asi 60 stupňů do zalotohnědé barvy a potom je buď doudíme při 90 stupních asi hodinu a půl, nebo je dovařujeme při teplotě 70-75 stupňů 10-212 minut. Po uvaření je ochladíme ve studené vodě a zavěšené necháme mimo udírnu vychladit.

cena zboží
58,- Kč
přidat
welcome_right
welcome_bot
kosik_top
V košíku máte právě
0 položky(ek)
bod
Celková cena zboží:
0,- Kč
bod
Zobrazit obsah košíku
right_menu_bot

prihl_top
prihl_left_obsah
Jméno:
Heslo:
> Zapomenuté heslo
> Zaregistrovat
bod
prihl_bottom


border border