Úvod Úvodní stránka
O nás Prodejna Úvodní stránka Kontakt
Rozvoz zboží Jak nakupovat Autodoprava Přerov
top_bot01 top_bot02 top_bot03 top_bot04
search
top_bot01 top_bot02 top_bot03 top_bot04 top_bot05
todaysmenu

Pepř zelený celý v nálevu 50g Mk

welcome_left
Klikněte pro velký obrázek

Popis:

Pepř(Piper nigrum) je král koření, využívá se v kuchyních celého světa. Oživuje chuť vepřového i hovězího masa, oživí mdlou chuť vajec, a okoření i dary moře. Přidává se do mnoha jídel z masa, omáček, polévek, uzenářských výrobků, pikantních pudinků, majonéz. Koření i některá sladká jídla např. z hrušek a jahod, přidává se i do míchaných nápojů.

Zelený pepř - suchý zelený pepř, před použitím je dobré koření rozdrtit, používá se do polévek, omáček,zapékaných pokrmů.Může být i naložený, dává se do paštik, másla, omáček a měl by se před použitím proplachovat.

U nás nabízíme vždy čerstvé koření a kořenící směsi,nejlevnější koření a kořenící směsi,rychlé dodání.Všechno koření a kořenící směsi pro gastro účely ( restaurace , jídelny , řezníky a jiné zpracovatele...) nabalíme v požadovaném množství dle objednávek.

 

Koření Mikeš

1 větší vepřová panenka
150 g loveckého salámu
150 g ementálu
kousek pórku
dijonská hořčice
sůl
pepř drcený 4-barevný
olej
drůbeží šťáva Svět koření
1 kelímek smetany ke šlehání
zelený pepř ve slaném nálevu

Vepřovou panenku opláchneme, osušíme a ostrým nožem podélně rozřízneme, aby se dala plnit. Maso lehce potřeme solí, uvnitř potřeme dijonskou hořčicí. Lovecký salám nakrájíme na tenké plátky, pórek jemně nakrájíme a ementál nastrouháme na hrubém okurkovém struhadle. Polovinu nastrouhaného sýra dáme stranou. Nakrájeným loveckým salámem, pórkem a polovinou sýra naplníme vepřovou panenku. Posypeme kořením 4 pepřů. Vložíme ji do pekáče, jehož dno jsme vytřeli olejem a pečeme v troubě.
Podle potřeby podléváme vypečenou šťávou. Ke konci pečení posypeme zbytkem sýra a dopečeme odkryté, aby se vytvořila zlatá sýrová kůrka.
Drůbeží šťávu rozmícháme asi ve 350 ml studené vody a vaříme asi 5 minut(návod na míchání je na sáčku). Poté přiléváme za stálého míchání smetanu(podle potřeby). Znovu přivedeme do varu a vaříme asi 1 minutu. Odstavíme ze zdroje tepla a vmícháme lžíci zeleného pepře v nálevu.
Podáváme s hranolky či jinou bramborovou přílohou.

cena zboží
42,- Kč
přidat
welcome_right
welcome_bot
kosik_top
V košíku máte právě
0 položky(ek)
bod
Celková cena zboží:
0,- Kč
bod
Zobrazit obsah košíku
right_menu_bot

prihl_top
prihl_left_obsah
Jméno:
Heslo:
> Zapomenuté heslo
> Zaregistrovat
bod
prihl_bottom


border border